Èxit espectacular en la sortida d'albirament de cetacis

El passat diumenge dia 26 de maig, tal com estava previst i amb la condescendència del temps meteorològic,  va tenir lloc la sortida amb vaixell per fer albirament de cetacis. Van ser 29 persones, entre socis i simpatitzants del Amics del Museu de la Pesca, que van poder gaudir d'una experiència molt interessant. L'associació va noliejar tres velers i encara se n'hi va afegir un quart d'un bon col·laborador.
A les 7 del matí es va fer la sortida des del port Marina de Palamós seguint un rumb d'uns 80º fins a arribar a la boia meteorològica localitzada a 23 milles de Palamós. Al migdia, i coincidint amb un període de calma, vam observar tres conjunts separats de Dofí Llistat que van fer les delícies de tots els tripulants. També es van poder observar 7 peixos lluna (bots), així com també ocells com baldrigues, mascarells, gavines i fins i tot un rapinyaire (que en un primer moment es va confondre amb un paràsit). 
Des d'aquesta plana volem donar les gràcies a totes les persones que ens van donar la confiança i van compartir l'experiència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada