VII Congrés anual de la FCAAM

El dia 4 de juny es va desenvolupar al Museu de la Pesca la VII reunió anual de la Federació Catalana d'Associacions d'Amics dels Museus amb una important presència de representants de museus de diferents poblacions.
A l'acte inaugural hi va assistir el Director General de Patrimoni Cultural, el Sr. Joan Pluma, que va fer un un parlament en el que notificava la creació de l'Agència del Patrimoni Cultural com a vehicle de transmissió de la problemàtica relacionada amb els museus. Seguidament es va fer una conferència a càrrec del Sr. Manel Claver, vicepresident dels Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i taula rodona moderada pel Sr. Ricard Cervera, president del Amics del Museu de Gavà i secretari de la Federació Catalana d'Amics dels Museus.
El Sr. Raúl Mata del Museu de la Pesca va fer una conferència sobre els Pirates i Corsaris a la Costa Catalana.
El Director del Museu de la Pesca va acompanyar als assistents a fer una visita al Museu i seguidament a L'Espai del Peix es va fer un taller-degustació de plats típics mariners.
Per la tarda, després de l'assemblea es va desenvolupar una visita guiada a la Platja de Castell, Barraca d'en Dalí i Poblat Iber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada