Èxit en els actes de cloenda de les Converses de Taverna




Com cada any, el passat dia 12 de juny de 2010, va tenir lloc el sopar de cloenda de Converses de Taverna organitzat pels Amics del Museu de la Pesca, amb un èxit de participació. Enguany, aquest acte va coincidir amb el 20è aniversari de Thalassa i el programa preparat per l'Ajuntament per la recepció del pailebot Santa Eulàlia al nostre port.
A les 20:00 h. es va desenvolupar a bord del vaixell una edició especial de Converses de Taverna, on els directors i productors de Thalassa van fer una breu història i van explicar algunes experiències del programa.
Seguidament, va tenir lloc a la coberta del pailebot i a peu de moll el sopar, preparat per la Confraria de Pescadors, en el que vam poder degustar una deliciosa fideuà.
Per acabar l'acte, un vi dolç amenitzat amb música a càrrec del cantant palamosí Carles Ribas (Litus). Va ser una grata vetllada per la que volem donar les gràcies a l'equip de Thalassa, al Museu Marítim de Barcelona i a la tripulació del Santa Eulàlia, a l'Ajuntament de Palamós, a la Confraria de Pescadors, a tots els socis i amics. Cal agrair també al soci Sr. Joan Antoni Roca per les fotogradies que ens ha fet arribar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada